Percap det enkla sättet hålla extra stämma

Just nu är det många bostadsrättsföreningar och samfälligheter som har extra stämmor för att dra in bredband via fiber, vill installera solceller, laddstolpar eller bergvärme oavsett vad i de allra flesta fall kräver stadgarna en omröstning. Percap underlätta er extra stämma.

Med Percap-appen kan deltagarna följa med i dagordning, begära ordet, rösta i öppna och slutna voteringar. Allt sker i realtid. För att säkerställa att rätt personer deltar loggar deltagarna in med Mobilt BankID.

Percap kan användas vid ett fysiskt möte för att få en snabbt och säkert resultat. Det går både att ha öppna och slutna omröstningar.

Percap kan användas vid hybridstämmor eller helt digitala. Med hjälp av Percap, så sköts hela mötet via ett enkelt webbgränssnitt och deltagarna följer med via mobil, tablet eller dator. Deltagare loggar in och bekräftar sin identitet med hjälp av Mobilt BankID. Det blir då rättssäkert och röstlängden genereras direkt. Sedan kan man exempelvis enkelt se dagordningen, begära ordet och delta i voteringar. En unik fördel med Percap är också att det går att genomföra viktade omröstningar. Allt sker i realtid och lösningen innebär att alla kan delta, både på plats och från distans.

Föregående
Föregående

Digital bolags och föreningsstämmor

Nästa
Nästa

Percap underlättar stämman